Català · Español · English
 • Fira Biomassa Forestal de Catalunya

  22.01.2015
  19, 20 i 21 de febrer de 2015
   
  L'Ajuntament de Vic ( Fires i Mercats ) la Generalitat de Catalunya, a través del Centre de la Propietat Forestal, l'Institut Català d'Energia i la Direcció General de Medi Natural i el Consell Comarcal d'Osona organitzen la 4a Fira de la biomassa forestal de Catalunya, amb la col·laboració de les diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona . Aquesta quarta edició de la fira és de nou una oportunitat per a: 
   
   
  1.- Establir una plataforma de divulgació per tal de promocionar l'ús de la biomassa forestal per a l'obtenció de l'energia a tots els nivells 
   
   
  2.- Ser un referent, un vector d'informació que proporcioni a la ciutadania en general i als sectors interessats, tota la informació necessària per implementar aquest nou ús. 
   
   
  3. Crear un punt de trobada entre les empreses del sector que permeti donar-se a conèixer, crear sinèrgies i noves línies de negoci, difondre les novetats i facilitar el desenvolupament del sector en tots els àmbits. 
  La fira anirà adreçada a totes les empreses vinculades al sector de la biomassa, principalment de l'àmbit català (enginyeries, comercials, instal·ladors, fabricants, promotors energètics, empreses de serveis energètics, productors de biomassa,distribuïdors de biomassa), a consumidors finals (tècnics de l'administració, industrials, institucions, investigadors, arquitectes, aparelladors, administradors de finques, etc…) i, finalment, també a la ciutadania en general, per tal de promoure la biomassa com a font d'ús energètic domèstica